您的位置: 首页 > 新闻通知 > 学术报告 > 正文
美国老道明大学终身教授Dr. Harris Wu学术讲座
作者:wangxi    发布时间:2018-12-03    访问次数:

讲座时间:2018126日上午10:00

讲座地点:九里校区零号楼0411

讲座题目:Uncovering the Intellectual Evolution of Decision Sciences Journal and Decision Support Systems - A Comparative Study of Two Journals

主讲人简介:Dr. Harris Wu,美国老道明大学(Old Dominion University)终身教授,老道明大学商学院信息管理学科的负责人。Dr. Wu是一流学术期刊《Decision Support Systems》高级编辑,并经常担任美国国家科学基金评委与其它期刊会议的编委。Dr. Wu在大数据与人工智能方面获得逾百万美元的美国国家科学基金支持,并发表50余篇论文于《 Communications of ACM》《Decision Support Systems》《Electronic Markets》《Enterprise Information Systems》《IEEE Software》《Information and Management》等国际一流期刊及学术会议。Dr. WuIT业界有二十年的咨询经验,曾服务于二十余家世界500强公司。

讲座内容:Decision Sciences Journal and Decision Support Systems are two premier journals in the field of managerial decision making. This study applies exploratory analytics to uncover the intellectual evolution in these two journals from 1985-2017. Each with a distinct community, these two journals have a significant overlap of authors and topical interests. The uncovered ongoing trends can inform researchers about new research directions as well as the diminishing opportunities. Along with a preliminary examination of the authorship structure, this study makes recommendations on how to advance the field of managerial decision making through targeted invitations and collaborative research.

欢迎全院师生参加!